Orkaani tõttu pulma edasi lükanud USA paar kinkis lilled vähihaigetele

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Concordi Levine´i vähiinstituudi patsient.
Concordi Levine´i vähiinstituudi patsient. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Hoolimata uluvast tuulest ja ohtlikust vihmast, on Concordi piirkonna vähipatsientide kodus värsked lilled. Kohalik paar pidi tõsiste ilmastikutingimuste tõttu oma pulmakuupäeva ära muutma, kuid ei lasknud lilledel raisku minna. 

Põhja-Carolina paar muutis peale orkaan Florence´it oma pulma kuupäeva ning annetas allesjäänud lilled vähipatsientidele, vahendab portaal Yahoo.

Kui Amber ja Chris Concordi linnast USAst pidid oma pulma orkaan Florence´i tõttu edasi lükkama, oli neil meeles ka teisi aidata. Paar annetas kasutuseta jäänud pulmalilled Concordi Atrium Health Levin´i vähiinstituudile.

Sel nädalavahetusel sai peale ravi iga vähipatsient valida endale meelepärased lilled. «Iga kord on suurepärane, kui keegi teeb midagi kena parasjagu vähki põdevale inimesele,» ütles üks Atrium Health´i patsient uudistekanalile WSOC-TV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles