Kliinik.ee-s hakkab inimeste küsimustele vastama 7 uut arsti

Maiken Mägi
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arst. Foto on illustratiivne.
Arst. Foto on illustratiivne. Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Tervisenõustamise portaalis Kliinik.ee saab nüüd interneti teel nõu küsida Confido erameditsiinikeskuse arstidelt-spetsialistidelt. Küsimustele hakkavad tänasest vastama naistearst dr Urve Pappa, füsioterapeut Maris Perendi, toitumisterapeut Artur Minenko, kiropraktik Gerly Truuväärt, tervisepsühholoog Triinu Stanford ning sõltuvusnõustajad Kaja Heinsalu ning Katrin Hallik.

Dr Urve Pappa on hinnatud naistearst, kel kogemust ligi 30 aastat ning kes on läbinud hulgaliselt täiendkoolitusi. Pappa meditsiiniliseks huvipunktiks on eriti laste ja noorte günekoloogia, ent kahtlemata oskab ta väga kasulikku ning asjalikku nõu anda ka täiskasvanud naistele.

Füsioterapeut Maris Perendi käest saab kindlasti nõu küsida igapäevaselt häirivate valude leevendamise osas. Kui Sind kimbutavad näiteks istuvast tööst tingitud õlavöötme-, kaela- või seljavalud või on hoopis vana spordivigastus hakanud endast taas märku andma, on Maris Perendi õige inimene nõu andma.

Toitumisterapeut Artur Minenko on oma teadmistega abiks siis, kui soovid leida teed tervislikuma eluviisi juurde ning saada selleks nutikaid nippe. Temalt saab kasulikku nõu küsida ka näiteks rasvumise, diabeedi ning rasedusaegse ja –järgse toitumise osas, aga ka mistahes muul kaalu ja toitumist puudutaval teemal.

Kiropraktik dr Gerly Truuväärt on pikalt töötanud USAs ja Itaalias ning tegeleb nüüd juba mõnda aega Eesti patsientidega. Temalt saad küsida nõuandeid selja-, kaela- ja peavalude ning jäsemete liigesteprobleemide ennetamiseks ja raviks.

Tervisepsühholoog Triinu Stanford on abiks neile, kes soovivad nõu küsida stressi ja ülekaalu ennetamiseks või vähendamiseks, liikumisharjumuste juurutamiseks, unekvaliteedi parandamiseks. Ta on toeks ka neile, kellel on diagnoositud krooniline haigus ja kes ei oska uue diagnoosiga toime tulla. Abi saavad ka selliste patsientide lähedased, et õppida uue olukorraga toime tulema.

Sõltuvusnõustaja Kaja Heinsalu pakub abi inimestele, kes on kaotanud kontrolli alkoholi tarvitamise üle. Ta on ise sarnase kogemuse juba läbi teinud ning on nüüd meeleldi valmis vastama inimeste küsimustele ning juhatama teed paranemise suunas.

Sõltuvusnõustaja Katrin Hallik on aga keskendunud kaassõltuvuse ravile. Tal on omaenda tervenemiskogemus kaassõltuvushäirest ning ta saab aidata neid, kes on hädas mittetoimivate ja kahjustavate suhetega.

Küsimuse esitamine maksab 5 eurot ning tervishoiutöötaja annab tagasisidet hiljemalt kümne päeva jooksul. Esita oma küsimus julgelt siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles