«Tuhat tervist» uurib, kas viinakompress on eilne päev?

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaade «Tuhat tervist» uurib seekord, kas viinakompressi tegemine on ikkagi kasulik ning kuidas pimedal ajal toime tulla sügismasendusega.

Kas viinakompress on eilne päev? Millisel puhul või kas üldse peaks viina külmetuse või palaviku alandamise korral kasutama? Kas teadsite, et Eestis on enesetappe rohkem kui liiklus- ja uppumissurmasid kokku? Oktoober on vaimse tervise kuu ja seetõttu uurime tervisesaates, mis on sügismasendus ja kuidas seda eristada hooajalisest depressioonist. Otsime praktilisi lahendusi mõlemale murele. Ajakirjanik ja superema Merle Liivak aga räägib sellest, kuidas ühendada karjerism ja emadus ning kaine mõistus.

«Tuhat tervist» on uus põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles