Vaata otse! «Tuhat tervist» teeb põneva ülevaate ravimite valmistamise maailmast

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaates «Tuhat tervist» tuleb seekord juttu ravimimaailma imedest ning suuhügieenist, mis tagaks meile terved ja tugevad hambad. 

Me kõik võtame vahel ravimeid, aga kuidas neid valmistatakse? Uurime saates järele, kuidas valmivad apteegis personaalsed ravisalvid, millist tolku leiab ravimimaailmas 3D-printerist ja ajame hääled sisse tabletimasinale, mis tulistab välja kuni 50 000 tabletti tunnis.

Hammaste tervise kuu raames võtame luubi alla kaasaegsed suuhooldusvahendid, mille valik võtab silme eest kirjuks. Koos apteekri ja suuhügienistiga uurime järele, mida ja kuidas siis ikkagi kasutada, et hambad puhtad ja suus püsiksid. Lisaks jagab oma hea tervise nõkse saatejuht ja loomasõber Kertu Jukkum.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles