Nelja lapse ema vähiraviks annetati vaevu kahe päevaga kopsakas summa

Maiken Mägi
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Lõhelaid.
Margit Lõhelaid. Foto: Vähiravifond «Kingitud elu»

Vähiravifond «Kingitud elu» palus hiljuti annetusi 41-aastasele Margitile, kes maadleb agressiivse rinnavähi vormiga. Vaevu kahe päevaga annetati naise raviks üle 19 100 euro.

Neljapäeva hommikul kutsus vähiravifond Eesti inimesi üles toetama 41-aastase nelja lapse ema Margit Lõhelaidi võitlust vähiga. Reede õhtu seisuga - vähem kui kahe ööpäevaga - oli naise heaks annetanud üle 1000 inimese või ettevõtte, teatas fond sotsiaalmeedias.

Kokku oli Margiti raviks kogunenud üle 19 100 euro, mis võimaldab naisel keskenduda kõige tähtsamale: oma tervisele ja perele. Nii fond kui ka naise pere on ülimalt tänulikud iga annetuse eest ja loodavad, et pereema ravi saab olema tõhus. 

«Haigused ei küsi nime või vanust ja paljud ei ole süüdi nendes hädades, mis neile elu jooksul osaks saab. Elu on hetk ja mõnel on see hetk pikem, teisel lühem. Tänan kõiki toetuse ja osavõtlikkuse eest. Kui ma ei ole maailma kõige õnnelikum inimene, siis kindlasti kõige õnnelikum ema,» lisas Margit.

Loe Margiti võitlusest rinnavähiga pikemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles