Vaata otse! «Tuhat tervist» uurib, kas herpesviirus ohustab intiimelu?

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaates «Tuhat tervist» tuleb seekord juttu meeste tervisest, herpesviirusest ning võimalustest beebi kasvatamise kõrvalt trenni teha.

Kõik teavad, et november on meeste tervise kuu ning selle raames uurime, kas on tõesti olemas selline asi nagu meeste üleminekuiga ja milles see väljendub? Mis teie arvate, kas herpeses huultega tohib oma armsamale musi teha või enamgi veel, allpoole vööd mõnusid pakkuda?

Kuidas aga hoida oma keha vormis siis, kui sul on väike beebi ja jõusaaliks pole mahti? Otsime üles Instagrami-fenomeni Pille-Riin Toomsalu, kes jagab igapäevaseid harjutusi, kuidas beebit ja tema käru trenni eesmärgil kasutada. Kuulsuserubriigis jagab tervisenippe spordiklubi Tantsugeen omanik, tantsutreener Monica Tuvi.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles