Apotheka avas hiigelkaubanduskeskuses tervise puudutusega ilupoe

Maiken Mägi
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apotheka Beauty pood T1 keskuses.
Apotheka Beauty pood T1 keskuses. Foto: Apotheka

Täna avati T1 kaubanduskeskuses Apotheka apteegi kõrval tervise puudutusega ilupood Apotheka Beauty, kus on suur valik esmakordselt Eestisse jõudvatest ilubrändidest.

«Tegemist on ilupoega, mis eristub teistest eelkõige oma tervise puudutusega sortimendi, usaldusväärsete apteegitaustaga inimeste ja kaasaegsete abistavate teenuste poolest,» rääkis Apotheka Beauty sortimendijuht Riin Liplik. 

Ta selgitas, et apteegi sortiment on Eestis väga rangelt reguleeritud - müügile valitakse tooted, mis peavad sobima tundlikule nahale, olema kliiniliselt testitud, välja töötatud arstide poolt, toodetud ravimite valmistamise nõudeid järgides jne. Samas on apteegis keelatud müüa dekoratiivkosmeetikat, isegi kui tegu on allergilise, väga tundliku naha või silmadega inimestele mõeldud toodetega jm. 

«Samuti on apteekidel piiratud toonivate, iluvigu peitvate kreemide müümine, ehkki neil võivad olla suurepärased omadused vistrikulise või muul moel nõudliku naha seisundi parandamiseks. Saime aru, et selliseid tooteid on Eesti kaubandusvõrgust raske leida ning inimesed on oma murega üksi,» tõi Liplik välja. 

Seetõttu saigi loodud Apotheka Beauty, et inimestel oleks võimalik soetada endale kvaliteetset, kuid nahka mitte liialt koormavat iluarsenali. Müügile tulevad tooted on kas dermatoloogiliselt kontrollitud, kliiniliselt uuritud või on tegemist medikosmeetikaga – meditsiinilisel iluravil põhinevate nahahooldustoodete sarjadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles