Vaata otse! «Tuhat tervist» teeb juttu mehega, kes on teinud enam kui 12 000 HIV-testi

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaade «Tuhat tervist» läheb seekord külla uuenduslikku ilupoodi, rõhutab HIV-testi tegemise olulisust ning annab nõu varase ärkamise osas.

Tervisesaate uus episood räägib sellest, milliseid lisateenuseid pakub üks kvaliteetne apteek. Teeme tutvust poega, kus muuhulgas müüakse spetsiaalset kosmeetikat, millega katta kasvõi põletusarmilist nahka. AIDSi ennetuse päeva raames otsime üles mehe, kas on teinud enam kui 12 000 HIV-testi ja uurime tema kãest kaasaegse kiirtesti võimalusi. Kuidas vara ärgata, selgitab Kanal 2 «Hommik!» saatejuht Robert Rool.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles