6 asja, mida sa ei tohiks kunagi enne seksi teha

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne seksi ära kasuta elektrilist hambaharja!
Enne seksi ära kasuta elektrilist hambaharja! Foto: PantherMedia/Scanpix

Isegi kogenud naised võivad enne voodirõõmude kallale asumist veidi puusse panna. Nende asjade tegemisest peaksid parima tulemuse saavutamiseks enne seksi hoiduma.

Võtta antihistamiini

Allergiavastased ravimid toimivad, kuivatades limamembraane. See võib aga sahaara kõrbeks muuta ka tupe. Isegi kui oled väga erutunud, ei pruugi tupe loomulik libestusaine tekkida, vahendab Health24.

Süüa vürtsikaid toite

Toidud võivad mõjutada tupe lõhna ja maitset. Samuti tekitavad vürtsikad toidud nagu jalapenod kõhugaase ja nende söömine võib kaasa tuua puhitused ja puuksud, mis ei lõpe niipea. Mis kõige hulle – kui vürtsika toiduga on kokku jäänud suu ja käed, võib see mehe privaatosadel põhjustada paraja tulekahju.

Liigne napsitamine

Kerge alkoholi pruukimine võib mõne inimese õigesse meeleollu viia, aga liigne tarbimine võib jälle tajud tuimestada. Kuna alkohol on depressant, võib see rikkuda su orgasmi kogemise võime. Meestel on raskem ejakuleerida ja naised vajavad tunduvalt rohkem stimulatsiooni, et naudingutega mäele jõuda.

Elektrilise hambaharja kasutamine

Kõlab veidralt, aga elektriline hambahari ja alkoholil baseeruvad suuveed võivad põhjustades mikrorebendeid igemetes ja muuta su suguhaigustele vastuvõtlikumaks.

Raseerida

Intiimpiirkonna raseerimine eemaldab naha pealmise kihi ja muudab piirkonna tundlikuks. Seal võib esineda ka lööve ja väiksed haavakesed, mille kaudu võiuvad levida haigused, sealhulgas herpes ja HPV.

Raseeri end päev enne seksi!

Kasutada toitu eelmängus

Rinnale ja intiimpiirkonnale nirisev šokolaadikaste on kuum element eelmängus, aga kas elamus väärib seksijärgse seeninfektsiooniga kimpu jäämist? Kui kasutada libestina suhkrut sisaldavat ainet, olgu siis taotluslikult või kogemata, võib see põhjustada seenhaigust, mis elab suhrutest.

Naudi seksi, aga pea aru!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles