Kas tead parimat talvist nahahooldusnippi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels

See tunne on ilmselt enamikele inimestele tuttav kui nahk on kuiv ja kestendav, pärast pesemist kiskuv ja isegi kihelev. Peaks kreemitama, aga pole aega ega viitsimist, pealegi ei ulatu käed selja taha. Apotheka Beauty sortimendijuht Riin Liplik räägib ühest lihtsast nipist, mida sellisel juhul ette võtta!

Nahakuivuse vältimiseks on muidugi vaja eelkõige piisvalt vett juua, mitmekülgselt ja tervislikult toituda ning jälgida, et organismi vitamiinivarud oleksid alati head. Kui aga nahk on sellegipoolest kuiv ja aega kreemitamiseks napib, on kindlasti abi sellest kui oma dushigeel välja vahetada dushiõli vastu.

Dushiõli kasutatakse nii nagu tavalist dushigeeli – määritakse vannis või dushi all märjale nahale ning seejärel loputatakse. Tekstuurilt on dushiõlid mittekleepuvad, veidi vahutavad ning kergelt kasutatavad.

Dushiõli puhastab õrnalt, rahustab nahka ning taastab samal ajal naha kaitsebarjääri. Dushiõli kasutamine aitab koheselt vähendada nahaärritust, kestendust ja kiskumistunnet.

Dushiõli sobib tundliku ja kuiva naha igapäevaseks hoolduseks, seda on ka oluliselt lihtsam kanda pesemise ajal seljale kanda kui püüda pärast pesemist end seljalt kreemitada.

Dushiõliks ei sobi igasugune õli vaid ikka spetsiaalselt selleks välja töötatud toode, mis ei tekita komedoone, ei ärrita silmi, on hüpoallergeenne, parabeenivaba ja dermatoloogiliselt testitud. Dushiõlid sobivad oma õrna koostise tõttu nii beebidele, lastele kui ka täiskasvanutele.

Apotheka Beauty nõutuimad dushiõlid on A-derma Exomega Control dushiõli atoopilisele nahale, BioNike Triderm Oleated Bath vanni- ja dushiõli tundlikule nahale, Bioderma Atoderm dushiõli ning Eucerin PH5 dushiõli.

Dushiõliga sarnased tooted on ka väga kuivale nahale mõeldud pesemisgeelid – näiteks Ducray Dexyane, Avene Trixera Nutrition aga ka Babe õliseep.

Jõulueelses kingituste otsimise tuhinas on dushiõli ideaalne kink ja leiab kindlasti koha nii koduses vannitoas kui trennikotis!

Copy
Tagasi üles