Vaata otse! «Tuhat tervist» võtab luubi alla kõige tülikamad peanahaprobleemid

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu artroosist, diabeedist ning põnevast peanahauuringust.

Seekordses saates võtame luubi alla artroosi: küsime füsioterapeudilt ja taastusarstilt, kuidas selle haigusega toime tulla ja mida oma elustiili puhul jälgida. Lisaks räägime diabeedist, sest see on tõsiselt aladiagnoositud tervisemure, mille avastamisele Eesti diabeediliit ja Apotheka veebruaris keskenduvad.

Räägime ka teisest põnevast sõnast - trihhoskoopiast - ei, siin pole seost suguhaigustega, vaid hoopis peanaha probleemidega. Uurime, mis on trihhoskoop ning võtame luubi alla kõõma, rasused juuksenääpsud ja sagedasemad peanahaga seonduvad mured, mida põnev uuring laseb avastada.

Kui Eestis on üks ajakirjanik, kes on kursis kõikide nippidega tervisest meisterdamiseni välja, siis on see Nipiraamatu toimetaja Laura Karro. Uurime, kuidas nipiekspert oma tervist hoiab ja milliseid tarkusi on naine töölt koju kaasa võtnud.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.40. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles