E-sigareti plahvatus tappis noore mehe

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-sigaretid võivad ka plahvatada.
E-sigaretid võivad ka plahvatada. Foto: PantherMedia/Scanpix

Texase mees sai ulatusliku insuldi, kui e-sigaret kasutamise ajal plahvatas ja sellest lendunud tükk rebestas ta aju verega varustava kaelaarteri.

William Brown suri vaid nädalad enne 25. sünnipäeva haiglas ajuverejooksu tagajärjel, kuna e-sigereti plahvatuse käigus lendunud seadeldise osa lõikas katki ta vasaku unearteri, kirjutab CNN. Plahvatus toimus 27. jaanuaril suitsetamistarbeid müüva poe ees parkimisplatsil. Poe juhataja kutsus pärast plahvatust kiirabi.

Brown läks poodi, sest tal oli e-sigaretiga probleeme, ent ta ei soetanud midagi ja tema kasutatav seadeldis ei pärinenud üldse kõnealusest kauplusest.

Brown toimetati pärast e-sigereti plahvatust haiglasse, kus ta viidi koomasse. Röntgenpildid näitasid, et osa e-sigaretist oli kinni tema kõris. Vaatamata arstide pingutustele suri noormees kaks päeva hiljem.

Eelmise aasta mais suri Florida mees, kui tükk plahvatanud e-sigaretist vigastas ta pead.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles