Vaata otse! «Tuhat tervist» uurib, kas gripp on jõudnud juba haripunkti?

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu jumestusvahendite valimisest, gripist ning haigusest nimega sclerosis multiplex.

Eesti naistel on imeliselt ilus ja hele põhjamaine näonahk, mis aga teeb õige jumestuskreemi valiku mõneti keeruliseks. Uurime Apotheka Beauty poes, kuidas ja millisest sarjast valida just selline jumestusvahendite arsenal, et naine säraks ka ajal, mil päike põski ei paita.

Võiks ju eeldada, et gripihooaeg on oma haripunkti saavutanud, aga nii pole see veel teps mitte ja võtame meiegi teema veelkord luubi alla. Räägime ka tõsisest haigusest nimega sclerosis multiplex, mis vaevab inimesi ka Eestimaal. Mida see endast kujutab ja kust abi leida?

Tuntud inimese rubriigis otsime üles armsa ja üdini positiivse laulja ning ilublogija Carine Jessica Kostla, kes just täna peab oma sünnipäeva.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.30. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles