Vähiravi muutis mehe sülje toksiliseks ja tal keelati tütre musitamine

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiravi läbinud isa sai lõpuks tütart ohutult musitada.
Vähiravi läbinud isa sai lõpuks tütart ohutult musitada. Foto: Kuvatõmmis videost

Vähi seljatamiseks kemoteraapiat saanud Craig Fountain ei tohtinud äsja sündinud tütrele musi anda enne ravi lõppu, kuna see muutis ta sülje toksiliseks. Esimese musi sai tütar isalt nüüd kolmenädalaselt.

32-aastasel Craigil diagnoositi kolmanda staadiumi soolevähk eelmise aasta septembris. Arstid manitsesid, et ta ei seksiks oma raseda naisega ega suudleks teda, kuna säärane füüsiline intiimsus seaks ohtu nende veel sündimata lapse, vahendab Health24. «Tundsin nagu minu ja Elisabethi vahele oleks äkitsi seatud barjäär, nagu meil oleks suhe kaugusest, ja sel võib olla suhtele negatiivne mõju,» tõdes Craig.

Kuus päeva pärast viimast kemoteraapia sessiooni sai ta arstidelt rohelise tule äsja sündinud tütrele musi anda. «Esimene kord, kui võisin teda musitada, oli minu jaoks tohutult võrratu hetk, mida tasus oodata,» sõnas Craig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles