Väljapaistvate kõhulihastega mehed avaldavad, kuidas nad oma vormi on saavutanud

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Alkoholist loobumine kiirendas paljude meeste jaoks kõhulihaste väljajoonistumist.
Alkoholist loobumine kiirendas paljude meeste jaoks kõhulihaste väljajoonistumist. Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Mehed rääkisid, mis on nende puhul tulemusi toonud ja mis mitte. Kokkuvõtvalt tuli välja, et peamiselt mängivad kõhulihaste saavutamise juures rolli toitumine ja geenid.

Portaal Men´s Health jagab Redditi kasutajate isiklikke nippe, millega nad on väljajoonistunud kõhulihased saavutanud.

Paljude jaoks töötas kõrge valgu- ja madala süsivesikute sisaldusega toit, mis oli kombineeritud piisava kardiovaskulaarse treeninguga ning alkoholist hoidumisega. Mitu kasutajat tõid välja alkoholi mõju kõhulihastele ning üks mees sõnas, et rasv hakkas kõhulihastelt sulama peale alkoholist loobumist. Teine sõnas, et oli kõige lähemal soovitud kõhulihastele, kui lõpetas joomise ning umbes kuu aja pärast nägi ta peeglist vahet kui oli eelmisel õhtul kaks õlut joonud.

Paljud märkasid vahet, kui hakkasid oma toidukordi toitumisrakenduses jälgima. Samuti lisati, et kõhulihased sünnivad nii köögis kui jõusaalis. Eriti rõhutati intensiivsete treeningute olulisust. Meeste sõnul tuleb kasuks tuleb pigem kümme minutit põrgulikult rasket koormust kõhulihastele, kui tunniajane treening, mis tundub nagu kohustus. Paljude sõnul piisab kõhulihastele 10–15 treeningust ning nende ületreenimine tulemusi ei too.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles