Noormees kaotas 50 kilo lihtsa nipiga (1)

PM Tervis
Copy
Watson, enne ja pärast.
Watson, enne ja pärast. Foto: Kuvatõmmis

Veel mõned aastad tagasi kiusati 192 sentimeetrit pikka ja 152 kilo kaaluvat Michael Watson`i ülekaalu pärast. «Minu enesekindlus oli null,» ütles äsja 18-aastaseks saanud Watson.

Koolikaaslane juhtis kord Watsoni tähelepanu, et tal on midagi lõual. Watson katsus lõuga ega tundnud midagi ebatavalist, ning päris, mida teine silmas peab? Vastuseks tuli, et topeltlõuga. «See tegi haiget,» tunnistab Watson. Sellised hetked lükkasid ta tegudele, vahendab Health24.

Noorsand võttis südameasjaks kõndida iga päev kooli ja tagasi – kokku 40 minutit päevas. Kui ta tahtis mõne päeva vabaks võtta, ei teinud ta seda, vaid jalutas kooli. Sajustel päevadel küsisid autodega möödujad, kas ta tahab küüti. Watson keeldus.

Samuti tegi ta mõned muudatused toitumises. Järjepidev tervislik toitumine nõudis erilist pühendumist, kuna Watson töötas kiirtoidurestoranis. Noormees tõdeb, et alati ei suutnud ta kiusatustest hoiduda, aga ütles siis endale, et homme on uus päev, mil käituda terviseteadlikult. Aegamööda hakkas ta nägema tulemusi. Kärbe kaalus on andnud talle juurde nii palju enesekindlust, et ta ei pelga enam tüdrukuid välja kutsuda.

«Igaüks võib seda teha, kui seab endale sellise eesmärgi,» julgustab Watson kaalu langetama tervislikke eluviise järgides.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles