Napsulembene Brad Pitt pihtis, miks loobus pärast lahutust täielikult alkoholist

PM Tervis
Copy
Brad Pitt tõdeb, et kõik kogevad hingelist valu.
Brad Pitt tõdeb, et kõik kogevad hingelist valu. Foto: Daziram / imago images / Future Image

Filmitäht Brad Pitt avaldas New York Times`is ilmunud persooniloos, et pärast vägivaldse käitumise süüdistusi, lahkuminekut Angelina Jolie`st ja pikale veninud võitlust laste hooldusõiguste üle, oli ainsaks teeks alkoholist täielikult loobuda.

Filmimaailma kuldse paari 2016. aastal toimunud lahkumineku viimaseks sütikuks on väidetud olevat intsident, mille käigus kasutas Pitt füüsilist vägivalda poja vastu.

Nüüd on Brad Pitt`i kord rääkida hingelt ära sinna kogunenud taak. «Olin viinud asjad nii kaugele, kui võisin need viia, nii et kaotasin oma alkoholi tarbimise privileegid,» rääkis näitleja New York Times´ile. Pitt loobus pärast lahutust joomisest täielikult ja otsis pooleteist aasta vältel tuge Anonüümsete Alkohoolikute (AA) tugigrupist, et jätkata oma elu üles ehitamist.

«Minu ümber istusid mehed, olles erakordselt avameelsed ja ausad. See oli turvaline paik, kus ei olnud halvakspanu,» märkis Pitt.

Näitleja tõdes, et tõeliselt vabastav oli avada mõistvatele kuulajatele enda koledat poolt. «Fakt on, et kõik kogeme valu, leina ja kaotust,» sõnas ta. «Veedame enamuse ajast seda peites, aga see on seal, see on sinus. Nii et ava need laekad,» julgustas ta.

Pitt tunnistas, et pärast ülikooli lõpetamist ei olnud ta elus enam päevi, mil ta poleks alkoholi tarbinud – see on olnud mehe sõnul viis peituda emotsioonide eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles