Arnold Schwarzenegger tutvustas oma külmkapi sisu

Lilian Laanepere
Copy
Arnold Schwarzenegger hoolitseb ka kõrges vanuses oma tervise eest.
Arnold Schwarzenegger hoolitseb ka kõrges vanuses oma tervise eest. Foto: Shutterstock

Ameerika näitleja, endine poliitik ning kulturist Arnold Schwarzenegger hoolitseb ka 72-aastaselt oma tervise eest – ta teeb regulaarselt trenni ning toitub tervislikult.

Schwarzenegger tutvustas hiljutises videos oma külmkapi sisu ning sealt paistis silma peamiselt taimse päritoluga toit. Näitleja sõnul on tema toitumises tähtsal kohal teraviljad, juurviljad ning salatid – külmkapis leidus suures koguses lehtsalatit, maasikaid, mustikaid, arbuusi ja banaane.

Samuti oli külmkapis kausitäis kanamune – ainus loomset päritolu toiduaine – ning Beyond Meat lihavabad tooted. Schwarzenegger ei tarbi lehmapiima, vaid eelistab smuutides ja mujal kasutada mandlipiima. Tema sõnul on see parema maitsega ning tervislikum kui tavaline piim. Videos saab näha, kuidas Schwarzenegger smuutit teeb – koostisosadeks on mandlipiim, kirsimahl, banaan ja koorega kanamuna.

Schwarzeneggeri sõnul tunneb ta end taimsel toidul märksa paremini ning üheks oluliseks põhjuseks, miks ta toitumist muutis, oli loomsete toiduainete mõju tervisele. Taimsel toidul langes tema kolesterool 69-aastaselt madalamale kui see kunagi varem olnud oli. Schwarzenegger soovib olla eeskujuks tulevastele põlvkondadele ning rõhutab, et lihasmassi ja tugevuse kasvatamiseks ei pea sugugi sööma vaid liha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles