Kõikide hooldekodude järjekorda saab end tänasest panna üheainsa veebisaidi kaudu

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Imastu hooldekodu tuba.
Imastu hooldekodu tuba. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Eakate päeva puhul avas Mittetulundusühing Üks Paigake veebisaidi 1paigake.ee, mille kaudu saavad soovijad panna end järjekorda kõigisse Eesti hooldekodudesse ja kõik Eesti hooldekodud saavad tasuta näha, kes on end nende hooldekodusse järjekorda pannud.

«Tahame muuta hooldekodu koha otsimise soovijatele tänasest oluliselt mugavamaks ja teiselt poolt vähendada hooldekodude halduskoormust päringutele vastamisel,» tutvustas uut keskkonda MTÜ Üks Paigake juhataja Mari Rull.

1paigake.ee veebilehel saab tänasest otsida 174 Eestis tegutseva hooldekodu hulgast just endale sobiva ning lisada end selle hooldekodu järjekorda. Kui hooldekodu on võimaldanud vaba koha olemasolul selle kohest broneerimist, saab kohe sealsamas ka kohta broneerida.

Hooldekodud saavad 1paigake.ee keskkonnas mugavalt kirjeldada oma maja, teenuseid, hindu ja võimekusi. Hooldekodudele on kogu avaliku esitlemise ja järjekorra haldamise teenus tasuta.

«Sellise keskkonna loomise idee tekkis juba kolm aastat tagasi, Garage48 ürituse käigus, esimene prototüüp sündiski siis. Mul on hea meel, et just tänasel eakate päeval saame pakkuda loodud teenust uuel tasemel,» ütles Rull.

1paigake.ee teenuskeskkonna arendamist on toetanud Sihtasutus Innove.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles