Teletäht Keili Sükijainen hindab ilutoodetes looduslikkust

Apotheka
Copy
Foto: pexels.com

Teletäht Keili Sükijainen jälgib tähelepanelikult, mis ilutoodete sees on ning huvitub sellest, milliseid väärtuseid ilubränd laiemalt kannab. Ta on veendunud: mida looduslikum, seda parem. 

Keili nahatüüp varieerub veidi sõltuvalt aastaajast. Suvel vajab see keskmisest rohkem niisutust, talvel on pigem normaalne. “Kehale võin üsna kõike peale määrida ja katsetada, kuid näonahk on kindlasti tundlikum,” rääkis ta Apotheka ajakirjale Naerata!.

Hommikut alustab Keili alati külmapoolse dušiga, et anda päevale värske start. Tema igapäevase ilurutiini hulka kuulub näopesu õrna vahuga, näovesi ja näokreem. Jumestamisel armastab Keili kasutada pigem mineraalkosmeetikat ning vabal ajal proovib meikida võimalikult vähe. Kord nädalas teeb kergemat koorimist või näomaski. 

Babé Hydra Calm niisutav ihupiim pumbaga (500 ml)

Mõnusalt kerge koostisega, niisutas hästi ning oli ka hea tagasihoidliku lõhnaga. Ma eelistan kehakreeme, mis natukene lõhnavad. Pakend on muidugi üsna suur, mistõttu reisimiseks ei sobi, küll aga on pumbaga lahendus väga mugav kodus kasutamiseks.

Babé Hydra Calm niisutav dušigeel pumbaga (500 ml)

Niisama mõnus nagu sama sarja ihupiim. Lõhnas küll veidi veel õrnemalt kui kreem, aga vahutas hästi juba ühe pumbakoguse peale. 

Apropos niisutavad ja rahustavad silmatilgad (0,5 ml  10 tk)

Mulle meeldis, et need ei sisalda mingeid lisaained, näiteks säilitusained. Eks seetõttu muidugi säilivad tilgad ka vähem avatuna, kuid see toode oli pakendatud väikestesse ampullidesse, mille võib paari päevaga ära kasutada ning seejärel juba uue avada. Hea väike pakend teeb selle ka mugavaks kaaslaseks pisemas käekotis. Ainus negatiivne külg on, et sellisest pakendamisest tekib rohkem plastikut. Äkki leitakse lähiajal ka sellele loodussõbralikum alterntiiv. 

Bionike Proxera huulepalsam kuivadele huultele (4,5 g)

Olin pikalt otsinud endale uut lemmikut huulepalsamit ja see võlus mind täielikult. Mõnus kreemine koostis, mis niisutas meeldivalt juba esimeste kordadega. Kuna tootel puudub igasugune läige ja maitse, on see kindlasti hea variant ka meestele. 

Bionike Proxera toitev kätekreem kuivale nahale (75 ml) 

Kasutasin seda öösel enne magama minekut, kuna päevaks oli see üsna toitev ja imendus liiga raskesti. Ilmselt ongi seda hea kasutada just külmemal sügis-talvisel ajal kui käed rohkem kuivavad. 

Rene Furterer Tonucia toniseeriv ja tihendav šampoon (200 ml) ja mask (200 ml)

Tore üllatus! Varem olen puutunud kokku apteegist ostetud šampoonidega, mida olen pidanud päris palju pähe panema, et need kenasti vahutaks. Seda toodet kulus aga üsna vähe, mis on kindlasti pluss minu jaoks. Samuti meeldis mulle, et juuksemask sisaldab häid koostisosi, näiteks aktiivainet Cimentrio, mille toime sarnaneb rakkudevahelise sideaine omaga ja peaks juukseid tihendama. Loobutud on kõikvõimalikest parabeenidest. Šampoon ja mask lubavad, et juba esimesel korral on tunda kohevust ja tugevust. Teatav volüüm oli pärast kasutamist olemas küll. Kasutan meeleldi tooted lõpuni, et vaadata, milline on lõpptulemus. 

Bioderma Atoderm dušiõli (200 ml)

Mulle meeldib duši all käies kasutada nuustikut, seetõttu ma pole ma väga palju õlisid proovinud. Bioderma Atoderm dušiõli sobib kindlasti neile, kellel esineb nahatundlikkust, sest toode on hüpoallergeenne, ei ärrita silmi ning on parabeenivaba.

Bioderma niisutav kreem kuivale nahale (500 ml)

See niisutav kreem kuivale nahale jäi minu jaoks veidi liiga raskeks. Ma tundsin veel järgmisel hommikul pessu minnes, kuidas see voolava vee all naha peal libedaks muutus. Ilmselt oli põhjus ka selles, et kreem on mõeldud väga kuivale nahale. Pump muudab toote kasutamise kodus mugavaks.

Copy
Tagasi üles