Vaata, mis juhtus pepupäevitamise trendiga kaasa läinud Josh Broliniga

PM Tervis
Copy
Josh Brolini katse oma taguotsa päevitada lõppes halvasti.
Josh Brolini katse oma taguotsa päevitada lõppes halvasti. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias hakkas hiljuti levima skandaalne päevitamistrend, millega läks kaasa ka «Tasujate» filmi pahalast Thanost kehastanud filminäitleja Josh Brolin, kes oma kogemust fännidega sotsiaalmeedias jagas.

Mitmed suunamudijad on veendunud, et taguotsa päevitamine on tervisele kasulik. Nimelt usuvad nad, et intiimpiirkonna päevitmine annab energiat, parandab une kvaliteeti, aitab tasakaalustada hormoone ning toetab endokriinsüsteemi tööd. Arstide sõnul puudub trendil igasugune teaduslik alus ning intiimpiirkond on päikese suhtes eriti tundlik ning seetõttu ei tasu seda päikesele näidata. Josh Brolin oli sunnitud oma kogemuse põhjal tõdema, et arstidel võib õigus olla.

Laupäeval kirjutas Brolin sotsiaalmeediasse, et ka tema oli kuulnud pepupäevitamise imelistest mõjudest ning proovis omal nahal järele. Hormonaaltasakaalu ja D-vitamiini asemel sai Brolin aga tõsise päikesepõletuse, mille tõttu tuli tal perega poodlemise asemel nädalavahetusel hoopis jää püksis kodus istuda. Brolin soovitas fännidel trendiga mitte kaasa minna ning kirus nii trendi algatajat kui iseennast. 

Brolin küll iseenda päevitamist ei jäädvustanud, kuid jagas oma konto alt algset postitust. Pilti pepupäevitamisest näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles