Video ⟩ Downi sündroomi ilmnedes soovitasid arstid raseduse katkestada – nüüd vallutab beebi südameid

PM Tervis
Copy
Kuueaastane Rayce vennale laulmas.
Kuueaastane Rayce vennale laulmas. Foto: Nicole Powell / SWNS/Scanpix

Arstid soovitasid raseduse katkestada, kui selgus, et Nicole Powell kannab Downi sündroomiga last. Vanemad soovisid aga beebi Trippi ja temast on saanud kõikide pereliikmete silmatera. Internetti laaditud video, kus kuueaastane vend beebit süles hoides talle laulab, on võitnud vaatajate südamed. 

«Ta on samasugune nagu meie teised pojad. Ta võtab lihtsalt õppimiseks natuke kauem aega, tema eest on vaja veidi rohkem hoolitseda ja teda armastada – aga kas mitte seda maailm ei vajagi?» räägib ema Nicole.

Iga pereliige peab pisikest Trippi tõeliseks imeks – eriti tema suured vennad Jayce ja Rayce, vahendab Inspire More. Mõlemad poisid kordavad ja kannavad hüüdlausena T-särkidel uhkusega oma pere uut lemmikfraasi: «Armastus ei arvesta kromosoome.» Rayce ka laulab seda.

Pere jagas avalikult videot, kus Rayce laulab vennale Justin Bieberi hitti «10 000 tundi», mille sõnum on veeta nii palju aega südamest armastades. «Nii on Rayce Trippiga seotud. Ta laulab talle kogu aeg. Ta vannub, et see laul räägib temast ja ta vennast,» ütleb Nicole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles