Naise näol kasvavad häbemekarvad

PM Tervis
Copy
Noor naine pelgab, et tema tõttu hakatakse tütart narrima.
Noor naine pelgab, et tema tõttu hakatakse tütart narrima. Foto: Kuvatõmmis videost

«Kui olin üheksa-aastane, hoidis vanaisa süles koera, keda kartsin. Edasi mäletan vaid seda, et silme eest läks mustaks,» meenutab Crystal. Koer hammustas ta põsest välja suure tüki. Näole siirati häbemepiirkonnast võetud nahatükk, millel hakkasid hiljem kasvama tumedad pikad karvad.

Noore naise näol kasvavad nüüd sõna otseses mõttes häbemekarvad. «Ma ei mäleta, et arst oleks öelnud, et mul hakkavad nahalapist välja kasvama karvad,» jutustab ta naerdes USA ilukirurgiasaates «Botched».

Värskelt emaks saanud naine sooviks aga nendest püsivalt vabaneda, et tema tütart ei saadaks kius. «Ma ei taha, et teda minu pärast narritakse,» avaldab Crystal.

Ilukirurgide sõnul on nahalapp võetud küll vale koha pealt, aga ideaalselt paigaldatud. Uuel operatsioonil riskiks naine komplikatsioonidega, kuna nahatükk on seotud paljude näo oluliste struktuuridega.

Kirurgid nuputasid siiski välja plaani. Naise põske opereeriti seadeldis, mis aitas nahka nii palju venitada, et siiratud lapi sai eemaldada ja kokku õmmelda naise enda naha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles