Teadlased leidsid, et just feministidel on kõige parem seksuaalelu

PM Tervis
Copy
Feministidel on keskmisest parem seksuaalelu.
Feministidel on keskmisest parem seksuaalelu. Foto: Shutterstock

Mitmest uuringust on leitud, et feministidel on parem seksuaalelu, sest feministliku mõttelaadiga naised on enesekindlamad ning oma kehaga rohkem rahul.

Uuringute põhjal on kindlaks tehtud, et feministidel on keskmisest positiivsem kehakuvand ning enesekindlus suurendab mõlema partneri naudingut ja muudab kogemuse tähendusrikkamaks. Ebakindlamad inimesed on voodis passiivsemad ning muretsevad sageli liigselt oma välimuse ja iluvigade üle, mis takistab neil vahekorda nautimast.

Feminism parandab naiste enesehinnangut ja kindlustunnet ühiskonnas, mis kandub üle ka nende seksuaalellu. Rahulolu oma füüsilise välimusega suurendab tõenäosust, et naised ise initsiatiivi näitavad. Teadusuuringutest on selgunud, et feministid reageerivad seksuaalsetele stiimulitele intensiivsemalt ning on eelmängu ja vahekorra ajal aktiivsemad.

Küsitlustest selgub, et enamik naisi on mingil ajahetkel orgasmi teeselnud ning paljud teevad seda regulaarselt. Põhjuseks on enamasti hirm oma soove ja eelistusi partnerile väljendada või siis hirm partneri tundeid riivata. Suurbritannia teadlaste uuringust on selgunud, et feministid on nii püsi- kui ka juhusuhtes avatumad ning väljendavad suurema tõenäosusega oma eelistusi ja soove. Samuti selgus, et feministid kogevad vahekordade ajal suurema tõenäosusega orgasmi ning hindavad oma seksuaalelu positiivsemalt kui teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles