Video ⟩ Ebatavalistes paikades valuvaigistiteta lapsi ilmale toonud naine tegi kaksikute sünnist otseülekande

PM Tervis
Copy
Sarah eelistab kodus sünnitada.
Sarah eelistab kodus sünnitada. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency / Scanpix

Ilma kõrvalise abita kuus last sünnitanud ja sellega sotsiaalmeedias kuulsust kogunud naine tegi kaksikute sünnist otseülekande. 

36-aastane kuue lapse ema elab oma 41-aastase abikaasa Timi ja lastega Prantsusmaal. Arstiks õppinud naine on otsustanud kõik lapsed ilmale tuua kodustes tingimustes. Oma koduaias filmitud sünnitusvideo on saanud YouTube’is üle 1,4 miljoni vaatamise ning naine postitas hiljuti ka video kaksikute sünnist.

Kaksikud tulid ilmale kodus.
Kaksikud tulid ilmale kodus. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency / Scanpix

Sarah on õpingute käigus näinud, kuidas naised haiglas sünnitavad ning on veendunud, et tema ei suudaks sellises keskkonnas rahulikult lapsi ilmale tuua. Naine on võtnud eesmärgiks tuua kõik oma lapsed ilmale ilma arstide ja valuvaigistiteta.

Lapsed ja ema on hea tervise juures.
Lapsed ja ema on hea tervise juures. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency / Scanpix

Sarah on sünnitanud omal käel kuus last, kellest neli tulid ilmale õues. Oma teise lapse tõi naine 2008. aastal ilmale Rootsis keset metsa, sest tundis, et see on sünnitamiseks kõige rahustavam paik. Sarah sõnul meeldib talle sünnituse ajal vaadata taevasse ning tunda jalgade all muru – see aitab naisel keskenduda. Tema teine laps sündis vaid nelja tunniga ning naine viibis sünnituse ajal üksi, tema abikaasa jõudis kohale vahetult pärast lapse sündi, et pilti teha.

Järgmised lapsed tõi Sarah ilmale koduaias ning postitas sünnitusvideod sotsiaalmeediasse. Tema YouTube’i kanalil on üle 15 000 järgija ja lisaks sünnitusvideotele jagab Sarah oma kanalil nõu laste kasvatamise kohta ning jäädvustab oma igapäevaseid tegemisi.

Sünnitusvideo on saadaval siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles