Eriolukord Elronis: millised on muutused? (5)

Rebeka Kalam
, Tervisereporter
Copy
Elroni rongid Balti jaamas
Elroni rongid Balti jaamas Foto: Tiina Oja/Postimees Grupp

Nakatunute arv Eestis on kõrge, uuringute tulemusel ei võta 37 protsenti Eesti inimestest viirust tõsiselt ja haigussümptomid kõigil ei avaldu, seetõttu on eriti oluline, et kõik ettevõtted, riigiasutused ja teenusepakkujad annaksid oma panuse viiruse leviku tõkestamisele ja teavitustööle. Kuidas tegeleb Elron eriolukorraga?

«Alates eriolukorra väljakuulutamisest on reisijate liikumine oluliselt vähenenud ning rongikasutajate arv langenud 80%,» vastab Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.

«Seoses koroonaviiruse levikuga juhindume nii terviseameti kui Vabariigi Valitsuse soovitustest ning oleme neid jaganud ka kõigi oma töötajatega.»

Kaitsemaske ja kindaid töötajad ei kanna. «Kõik meie klienditeenindajad kasutavad regulaarselt käte desinfitseerimisvahendit, et vältida piisknakkust ning selle võimalikku edasikandmist. Samuti on igas rongis ka tualett, kus on kätepesuvõimalus,» lisab Adamberg.

«Elroni rongide sisemust puhastatakse iga päev, sealhulgas pööratakse jätkuvalt erilist tähelepanu kontaktpindadele, et vähendada potentsiaalset piisknakkuse levikut,» selgitab Adamberg, kuidas pööratakse tähelepanu teavitustööle ja puhastusele eriolukorra ajal.

«Soovitame kõigil reisijatel järgida terviseameti ja valitsuse juhiseid ning piirata oma liikumist ja vältida otsekontakte niipalju kui võimalik,» sõnab Adamberg. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles