Bolt Food liitub toiduohutusalase platvormiga

Rebeka Kalam
, Tervisereporter
Copy
Bolt Food ühendub FoodDocs platvormiga
Bolt Food ühendub FoodDocs platvormiga Foto: Bolt Food

Seoses toidukullerite osakaalu märgatava tõusuga igapäevaelus, alustas Bolt Food koostööd toiduohutuse tarkvaraettevõttega FoodDocs. Eesmärgiks on abistada Bolt Foodi platvormil toitu pakkuvatel ettevõtetel täita olulisi toiduohutusnõudeid ning anda seeläbi ka oma panus COVID-19 leviku takistamisele.

Kõikidele Bolt Food platvormi toitlustusettevõtetest kasutajatele on tänasest rangelt soovituslik liituda FoodDocsi platvormiga. Paljud ettevõtted, kes siiani toidukulleri teenust ei kasutanud, on seda nüüd agaralt tegemas.

Sellega kaasneb aga mitmeid lisaküsimusi: kas toitu veetakse õigel temperatuuril, millise aja jooksul, kas auto või ratas on puhas, millal seda viimati puhastati, kas vedaja on terve ja palju muud.

FoodDocs aitab toidukäitlejatel kiirelt ja lihtsalt luua toiduohutuse plaane ning jälgida ka nende täitmist.

«Tänases olukorras on paljude toiduettevõtete jaoks oma toodangu realiseerimine elu ja surma küsimus ning sellistel hetkedel võivad jääda ohutusprotseduurid unarusse,» nentis FoodDocsi asutaja Katrin Liivat.

«Sõltumata kriisist, ei tohi me unustada, et kogu inimesteni jõudev toit peab olema ohutu, sest muidu vohab meil lisaks viirusele varsti ka listeeria,  salmonelloos või midagi muud sellist. Ei tohi unustada, et ka Covid-19 viirus sai alguse ju kalaturult, mis on samasugune ettevõte kui burgeriputka või koduköök,» lisas Liivat.

«Pingutame platvormina pidevalt selle nimel, et oma partnerite elu võimalikult mugavaks teha, eriti praegusel keerulisel ajal. Usume, et FoodDocsist võib saada meie restoranidele usaldusväärne nõuandja, kes abistab neid erinevate seaduslike nõuete täitmisel,» sõnab Bolt Food Eesti juht Maxim Milashenko.

«Toiduohutus on meie kõigi jaoks esmatähtis, püüame üheskoos hõlbustada toidukohti kõigi nõuete järgimist ja säästa nende nõustamisteenuste kulusid,» kommenteeris Milashenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles