Kolme päevaga 6 kilo: CNN-i ankur Chris Cuomo räägib võitlusest koroonaviirusega

PM Tervis
Copy
Chris Cuomo
Chris Cuomo Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

CNN-i ankur Chris Cuomo, kes on ühtlasi ka New Yorgi kuberneri vend, jagab jätkuvalt detaile oma võitlusest koroonaviirusega. Neljapäeva õhtul ütles mees, et on kolme päevaga kaotanud 13 naela ehk ligi kuus kilogrammi oma kehakaalust.

Cuomo, kes andis positiivse koroonaviiruse testi teisipäeval, jagas eilses CNN-i saates oma tervisliku seisundi kohta uut informatsiooni, kirjutab Fox News. Mehe sõnul kuulub tema tõenäoliselt selle 80 protsendi hulka, kes ei vaja haiglaravi ja põeb viirust pigem kergemate sümptomitega. Sellegi poolest rõhutab teleajakirjanik, et tegemist pole «jalutuskäiguga pargis.»

«Sa kannatad, kui sul see on,» ütles Cuomo eetris olles. «Olgugi, et minu puhul pole tegemist elu ja surma küsimusega, sest muidu ma ju ei teeks jätkuvalt tööd,» ütles ta ning lisas, et tegelikult ei soovi ta kedagi hirmutada, vaid otse vastupidi.

Alates diagnoosi saamisest teisipäeval on 49-aastane Cuomo kaotanud pea kuus kilogrammi oma kehakaalust, kuigi sööb enda sõnul sama hästi kui enne oma naisega abiellumist. «Mu naine toidab mind, teate küll, nagu me oleksime alles tutvumisfaasis. Seega toidu vähesuses küll asi ei ole,» ütles mees. «Ma söön ja joon pidevalt, ma lihtsalt higistan selle kõik välja. Asi on selles haiguses.»

Cuomo paneb inimestele südamele, et antud viirusesse ei tohi suhtuda ükskõikselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles