Brian May: pärast koroonakriisi tuleb inimestel loobuda loomade söömisest (1)

PM Tervis
Copy
Brian May
Brian May Foto: Shutterstock

Ansambli Queen kitarrist Brian May rääkis väljaandele New Musical Express antud intervjuus, et pärast seda, kui koroonaviirus on maailma pea peale pööranud, tuleb inimestel järele mõelda, kas loomade söömine on õige, vahendab Yahoo.

Väidetavalt sai COVID-19 epideemia alguse loomadelt ning 72-aastane May usub, et sellised kriisid sunnivad inimesi ajapikku liha tarbimisest loobuma. «Peaksime järele mõtlema, kas loomade söömine on õige,» ütles May intervjuus. May on ise tarbinud vaid taimset toitu alates 2020. aasta algusest, kuid loomade õiguste eest on mees võidelnud pikemat aega. 

«Sellised viirused tekivad sageli seetõttu, et inimesed söövad loomi ning me kõik teame, et loomade söömine ei ole tervisele eriti kasulik,» seletas May, kes alustas ise jaanuaris veganluse väljakutsega. «See oli minu otsus ning ma pole seda kellelegi peale surunud, kuid nüüd on näha, millised on loomse toidu söömise tagajärjed kogu maailmale ja sellepärast peaksime muutma toitumist nii, et me ei piina teisi liike,» selgitas May oma valikut.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles