Tartlased saavad Apotheka e-apteegist nüüd tellimused kiiremini kätte

Apotheka
Copy
Foto: Apotheka

Tartu linnas elavad inimesed saavad nüüdsest Apotheka e-apteegist tehtud tellimused veelgi kiiremini kätte – tehes tellimuse E–R 8–17, saab kauba Tartu linna piires kätte reeglina 24h jooksul, hiljemalt tellimuse tegemisele järgneval päeval. Lähinädalail laieneb järgmise päeva tarne võimalus kogu Tartu maakonnale.

„Tallinna kõrval on Tartu teine suurim koht Eestis, kus armastatakse ravimite ostmiseks kasutada e-apteeki,“ ütles Apotheka e-apteegi juht, proviisor Jürgen Jänese. „Eriolukorrast tingitult suurenesid hüppeliselt e-apteegi mahud, mistõttu võtsime oma kullerteenuse partneriks ka Saadetis OÜ, kes aitab katta Tartu elanike vajadusi e-apteegist tellimisel. Lähemate nädalate jooksul laieneb järgmise päeva tarne võimalus kogu Tartu maakonnale.“

Mujal Eestis jõuavad e-apteegi tellimused kohale ikka kuni kolme päeva jooksul, Tallinnas on võimalik e-apteegi pakk saada kiirtellimusena kätte ka nelja tunni jooksul pärast tellimuse sooritamist. Jürgen Jänese sõnul ei saa kahjuks seadusandlusest tulenevalt nii kiiret kohale toimetamise teenust teistes Eesti piirkondades hetkel pakkuda. „Ravimite kaugmüügi tegevusluba on Apotheka apteekidest vaid ühel ning see apteek asub Harjumaal. Logistiliselt pole võimalik nii kiiresti kaupa kaugematesse piirkondadesse tarnida, samuti ei saa ka teisi apteeke tellimuste kokkupanekuks kasutada. Paraku võivad e-apteegi tellimused välja minna vaid apteegist, millel on ravimite kaugmüügi tegevusluba,“ põhjendas ta. „Seega on tellimuse järgmise päeva jooksul kättetoimetamine Tartu piirkonnale hetkel kiireim võimalik lahendus.“

Jätkuv huvi maskide vastu

Tartlased on põhjalikud inimesed, kes mõtlevad tellimusi tehes alati kogu oma pere vajadused läbi, ütles proviisor Jürgen Jänese. „Kui märtsis võis e-apteegi ostudest järeldada, et inimesi vaevavad viirushaigused, siis nüüd sarnanevad müügimustrid üha rohkem eriolukorraeelsele perioodile: retsepti- ja käsimüügiravimite kõrval soetavad inimesed üha enam ka apteegikosmeetikat ja vitamiine,“ rääkis proviisor.

„Ka näo kaitsemaske soovitakse jätkuvalt osta, ent ostude tempo on nüüd normaliseerunud. E-apteegis esines nimelt vahepeal periood, kus maske osteti 150 karpi minutis,“ rääkis Jürgen Jänese. „Rekordpäeva jooksul oli Apotheka e-apteegis 15% Eesti rahvastikust.“

Aprillis on Eesti inimesed ostnud Apotheka e-apteegist ravimite kõrval kõige enam näo kaitsemaske, käte desinfitseerimisvahendeid, vesinikperoksiidi lahust, söetablette, pipraplaastreid, C-vitamiini ning piimhappebaktereid.

E-apteek võimaldab apteegikaupa osta mugavalt just sealt, kus inimene parasjagu viibib ning tellida ostud kas koju, tööle, postkontorisse, pakiautomaati või lasta need saata hoopis maavanaemale kulleriga koju. E-apteegis on võimalik apteekriga privaatselt nõu pidada ning soetada nii käsimüügi- kui retseptiravimeid, külmkapitemperatuuri vajavaid tooteid, veterinaarravimeid ning ka suures valikus ilu- ja tervisetooteid. Retseptiravimite ostmisel on eeltingimuseks, et välja on kirjutatud digiretsept.

E-apteegi eelised

  1. Apteegikauba valimiseks ja tutvumiseks on piisavalt aega.
  2. Nõustamine jääb üksnes sinu ja apteekri vahele.
  3. Saab osta kaupu ja lähetada otse koju või oma lähedastele.
  4. Lisaks käsimüügiravimitele ja muule apteegikaubale saab e-apteegist digiretsepti olemasolul hõlpsasti osta ka retseptiravimeid.
  5. E-apteegist saab soetada ravimeid, hooldusvahendeid jm ka oma neljajalgsetele sõpradele.
  6. E-apteekriga saab nõu pidada ka ilma ravimit ostmata.
  7. Mugav koht tegemaks delikaatseid oste (nt potentsiravimid, abivahendid uriinipidamatuse korral kasutamiseks jne).
  8. E-apteegi sortimenti ei piira müügisaali mõõtmed, seega on tootevalik väga lai.
  9. Rohkelt häid pakkumisi.
  10. E-apteek on alati avatud.
Copy
Tagasi üles