Tervisetooteid saab tänasest osta ka Circle K teenindusjaamadest

PM Tervis
Copy
Circle K Apotheka tervisetooted
Circle K Apotheka tervisetooted Foto: Circle K

Alates 9. juulist saab 40-st Circle K täisteenindusjaamast osta hädavajalikke tervisekaupu, näiteks vitamiine, esmaabitooteid nagu plaastrid ja põletushaavade geelid, toidulisandeid, rasedusteste ja külmetust leevendavaid tooteid.

«Inimeste elutempo muutub üha kiiremaks, mistõttu soovime Circle K teenindusjaamades võimaldada kiire elutempoga inimestele mugavat ostukohta, kust saab soetada kõik hädavajaliku nii kodusesse majapidamisse kui ka sõidukisse. Tihti tabavad inimesi tervisehädad ootamatult teel olles või hilisel ajal. Tervisekaupade lisamine tootevalikusse pakub võimaluse osta ka esmased tervisetooted teel olles ning sõltumata apteekide lahtiolekuaegadest, pakkudes seeläbi kiiret leevendust võimalikele tervisehädadele,» lausus Circle K Eesti ASi kaubandusdirektor Diana Veigel.

Tervisekaubad on müügil Circle K täisteenindusjaamades üle Eesti. Koostöös Eesti suurima apteegiketiga Apotheka loodud tervisekaupade väljapanekus on saadaval nii vitamiinid, toidulisandid, immuunsust tugevdavad tooted, söetabletid, plaastrid, rasedustestid kui ka palju muud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles