Telereporteril avastati vähk, kui vaataja oli tuvastanud kõneka sümptomi

PM Tervis
Copy
Victoria Price ei pööranud koroonauudiseid kajastades oma tervisele tähelepanu enne, kui televaataja soovitas kaelal olevat mügarikku kontrollida.
Victoria Price ei pööranud koroonauudiseid kajastades oma tervisele tähelepanu enne, kui televaataja soovitas kaelal olevat mügarikku kontrollida. Foto: Kuvatõmmis instagrammist/victoriapricetv

Florida uudistereporter avaldas, et tal diagnoositi vähk pärast seda, kui üks vaatajatest juhtis tähelepanu sümptomile, millest ta ise teadlik polnud.

WFLA-TV saatejuht Victoria Price ütles Twitteri postituses, et ajakirjanikuna, kes kajastas viimastel kuudel koroonaviiruse pandeemia lõputuid uudiseid, ei mõelnud ta oma tervisest.

Eelmisel kuul sai Price e-kirja televaatajalt, kes oli märganud ta kaelal mügarikku, mis sarnanes temal endal olnuga ja mis osutus vähiks. Kirjasaatja soovitas uudistereporteril kilpnääret kontrollida. 

«Kui ma poleks seda meilisõnumit saanud, poleks ma kunagi oma arstile helistanud. Vähk oleks edasi levinud. See on hirmutav ja alandav mõte,» ütles Price. 

«Maailm on tänapäeval keeruline koht. Ärge unustage enda eest hoolitseda. Hoolige üksteisest,» rõhutas Price.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles