Pooled ajateenijad peavad edaspidi hakkama tervisekontrollis käima Ülemistel

PM Tervis
Copy
Ülemiste 2020. aastal valminud Tervisemaja.
Ülemiste 2020. aastal valminud Tervisemaja. Foto: Kaitseressursside amet

Kaitseressursside Ameti (KRA) Tallinna arstlik komisjon alustab esmaspäevast, 10. augustist tööd uutes ruumides.

KRA Tallinna arstliku komisjoni uus asukoht on Ülemiste Tervisemajas aadressil Valukoja 7. Siiani võttis Tallinna arstlik komisjon kutsealuseid vastu Narva mnt 7, kus tegutseti kümme aastat.

Kaitseressursside Ameti peadirektor Marlen Piskunov: «Tallinna arstlik komisjon on meie suurima koormusega komisjon, sest ligi pooled riigi kutsealustest käivad just seal. Seepärast on eriti oluline, et saime nüüdsest avaramad ja mugavamad ruumid. Meie kasutada on maja 4. korrusel ligi 190 ruutmeetrit. Sellest ootesaalina üle 107 ruutmeetri, ülejäänud pinnal on arstide kabinetid. Ootesaal on piisavalt suur, et oma järjekorda ootavad noormehed ja neiud saaksid vajadusel hoida üksteisega turvalist distantsi. Samas tervisekeskuse majas võivad kutsealused teha ära kõik vajalikud analüüsid ja uuringud, nad ei pea selleks teise raviasutusse minema. Komisjoni töö on efektiivsem ja me kõik hoiame kokku aega.»

Uues ootesaalis on head võimalused kasutada kohapeal KRA isteteeninduskeskkonda, üles seatakse infokiosk, teleri ekraanilt ja erinevate jaotusmaterjalidena jagavad ameti töötajad kutsealustele võimalikult palju eriilmelist vajalikku infot. Kaitseressursside Amet teeb omalt poolt kõik, et suurendada noortes kindlustunnet suure muutuse ees, mida ajateenistus kahtlemata kaasa toob.

Ülemiste Tervisemaja juurde saab hõlpsasti nii ühistranspordi kui ka oma autoga. Parkimiskohti on maja juures piisavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles