PILDID JA VIDEO ⟩ Lastehaigla esitles roboteid, mis aitavad väikeste patsientide käed liikuma (1)

PM Tervis
Copy

Tallinna Lastehaiglas tutvustati täna innovaatilist seadet – Armeo Spring käerobotit, mida hakatakse ennekõike kasutama neuroloogiliste haigustega patsientide taastusravis.

«Üks väga suur eesmärk on jälle saavutatud – alustasime Toetusfondiga annetuste kogumist käeroboti soetamiseks 2018. aasta lõpus,» rääkis Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja Inna Kramer. «Toetusfond on läbi aastate aidanud haiglale osta mitmeid innovaatilisi ja väga vajalikke meditsiiniaparaate, mis muudavad väikeste patsientide diagnostika ja ravi kaasaegsemaks ja efektiivsemaks. Soovime südamest tänada kõiki häid toetajaid, kes ka seekord kallihinnalise seadme ostuks oma õla alla panid!»

Käerobotid soetati haiglale Tallinna Lastehaigla Toetusfondi annetajate toel, käerobotite maksumus on 120 000 eurot. Tallinna Lastehaigla Toetusfondi toetavad tuhanded eraisikud ja sajad ettevõtted. Antud projektis olid fondi koostööpartnerid Selver koos oma partneritega – Kalev, Tartu Mill, Haage vesi ja Mayeri, kelle korraldatud iga-aastase heategevuskampaania «Koos on kergem» tulemusel kogunes käeroboti ostuks 56 000 eurot. McDonald’s toetas projekti kampaania «McHappy Day» raames ning annetas 30 518 eurot. Olerex viis kahel aastal järjest läbi kampaania «Ulata abikäsi», mille tulemusel kogunes käeroboti ostuks 15 000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles