Arst-residendid hetk enne valitsuse koroonapoliitika vastu suunatud meeleavaldust Lõuna-Korea pealinnas Soulis 7. augustil 2020. Tuhanded noored arstid tõstsid häält, et juhtida tähelepanu riigi tervishoiupoliitika ja koroonahaigete raviga seotud puudustele.
Arst-residendid hetk enne valitsuse koroonapoliitika vastu suunatud meeleavaldust Lõuna-Korea pealinnas Soulis 7. augustil 2020. Tuhanded noored arstid tõstsid häält, et juhtida tähelepanu riigi tervishoiupoliitika ja koroonahaigete raviga seotud puudustele. Foto: Ahn Young-joon/AP(Scanpix

Ajal, mil koroonastatistikas purunevad riikide arvestuses haigusjuhtude rekordid, puutuvad tervishoiutöötajad järjest sagedamini kokku asjatundliku personali ja isikukaitsevahendite nappusega. Pingestunud olukorras on raskendatud nii koroonatestide tegemine kui ka Covid-19 haigete ravimine.

Riigi tervishoiupoliitikas ning haridussüsteemis olevatest puudujääkidest ajendatud protestid on saamas koroonaviirusega võitlevate eesliinitöötajate argipäeva osaks mitmel pool maailmas.

Kommentaarid
Copy