Confido avab Tartus suurima kiirkliiniku

PM Tervis
Copy
Confido kiirkliinik.
Confido kiirkliinik. Foto: Confido

Confido meditsiinigrupp sõlmis lepingu, mille kohaselt avatakse Tartu Lõunakeskuses veel sel aastal Eesti suurim ja ühtlasi esimene pealinnast väljaspool asuv Confido kiirkliinik. Kliinik avab Lõuna-Eesti inimestele uue võimaluse tervisemurega saada kiiret abi isegi õhtuti, nädalavahetustel ja pühade ajal.

Confido Healthcare Groupi juhatuse liikme Tarmo Kärsna sõnul on Tallinna kaubanduskeskustes eelmise aasta lõpus avatud esimesed kiirkliinikud väga hästi käima läinud ning neil on juba tekkinud oma kindel koht Eesti meditsiinisüsteemis. «Tartus avame Lõuna-Eesti inimestele senistest juba pea kaks korda suurema, ligi 270 ruutmeetril laiuva moodsa kiirkliiniku, kuhu saab oma tervisemurega ka nii-öelda elavas järjekorras pöörduda,» kirjeldas Kärsna.

Uus Confido kiirkliinik avatakse Lõunakeskuses keskseimas asukohas, otse peasissepääsu kõrval ning sellel on sissepääs nii keskusest kui ka tänavalt. Patsiente hakatakse teenindama keskuse lahtioleku aegadel. Kiirkliiniku ehitustööd algavad septembris ja see avab Tartus uksed selle aasta detsembris.

Lõunakeskuse tegevjuhi Marju Jeedase sõnul käib keskuses praegu ligi pool miljonit inimest kuus, kelle seas on mitte ainult tartlased, vaid ka väga palju inimesi naabermaakondadest. «Lõunakeskuse tugevaim külg ongi see, et ühes kohas saab kogu pere pea kõik asjad aetud – osta soovitud kaubad, külastada vajalikke teenusepakkujaid ning lahutada pere ja sõpradega meelt. Värske Confido Kiirkliiniku valmimise järel muutub ka kiire ning kvaliteetne meditsiiniteenus oluliselt kättesaadavamaks väga paljude Lõuna-Eesti inimeste jaoks,» märkis Jeedas.

Confido kiirkliinikutesse saab nii aega broneerides kui ka elavas järjekorras pöörduda kergemate vigastuste, halva enesetunde või terviseuuringute tegemiseks. Kiirkliinikus tehakse näiteks ultraheliuuringuid, kiiret sünnimärgi kontrollimist, vaktsineerimisi ja  analüüse. Taotleda saab tervisetõendeid nii mootorsõiduki juhtimisõiguse kui ka relvaloa saamiseks ning väljastatakse ka meditsiinilisi sertifikaate. Samuti saavad kiirkliiniku arstid avada haiguslehte, pikendada vajaduse korral retsepte ning seda ka nädalavahetuseti. Lisaks on kiirkliinikus võimalik pöörduda vaimse tervise spetsialistide poole. 

Samuti pakutakse töötervishoiuteenust, kus on võimalik läbida tervisekontroll töötervishoiuarsti juures, lisaks pakutakse toitumis- ja sõltuvusalast nõustamist. Confido esimesed kaks kiirkliinikut tegutsevad Tallinnas Nautica Keskuses ja Lasnamäe Centrumis. Vastuvõtud on tasulised ning neile pääseb ka elavas järjekorras.

Confido Gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido radioloogiakeskus ja laserravikeskus Vitaclinika. Lisaks kuulub gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220. Grupi ettevõtted hõlmavad kokku üle kahesaja terviseteenuse pakkujat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles