Nädalavahetusel saab Tallinnas vahvleid süües naiste tugikeskust toetada

PM Tervis
Copy
Vahvlid.
Vahvlid. Foto: Lilli Tölp/Scanpix

Kirjandustänava ja Uue Maailma festivali külastajad saavad eeloleval nädalavahetusel toetada Kesklinna valitsuse telgis vägivalla all kannatavaid naisi.

«Iga kolmas naine Eestis on kogenud alates 15. eluaastast vähemalt üks kord elus mingisugust vägivalda. Et aidata neid naisi, pakume sel nädalavahetusel toimuvatel festivalidel võimalust osta Kesklinna valitsuse telgist üks maitsev vahvel ja sellega toetada Tallinna naiste tugikeskust, kes saab vahvlite eest makstud kogusumma endale annetusena. Loodame, et meie väike panus aitab kaasa suurematele heategudele,» ütles Kesklinna vanema kohusetäitja Anu Aus. 

Kesklinna valitsuse telgi võib leida Kirjandustänava festivalil Faehlmanni ja Koidula tn nurgal avatava lugemispaviljoni lähedusest. Uue Maailma festivalil asub telk Luha tn 9 maja ees. Lisaks heategevusele saab linnaosavalitsuse telgis lähemalt tutvuda prügi sorteerimise põhitõdedega ning mängulises vormis panna oma teadmised selles vallas proovile. 

Eesti igas maakonnas on avatud naiste tugikeskused, et toetada psühholoogilist, füüsilist, majanduslikku või seksuaalset vägivalda kogenud naisi ja nende lapsi. Tallinna naiste tugikeskus pakub vägivalda kogenud naistele tasuta esmast kriisinõustamist ja juhtumipõhist nõustamist, vajadusel ka psühhoteraapiat või psühholoogilist nõustamist, õigusabi ja ajutist majutust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles