Sotsiaalminister tänab eriolukorra lahendamisesse panustanud vanemaealisi

PM Tervis
Copy
Sotsiaalministeerium tänab inimesi, kes tegid eriolukorra ajal suure pühendumusega tööd ning abistasid neid, kes seda kõige rohkem vajasid. Ministeeriumi tunnustuse pälvib kokku 31 aktiivset vanemaealist. Sel aastal otsustati COVID-19 haigestumiste arvu tõusu tõttu iga-aastane tänuüritus ära jätta ning kõigile tunnustuse pälvinutele saadetakse tänukiri koos meenega koju posti teel.
Sotsiaalministeerium tänab inimesi, kes tegid eriolukorra ajal suure pühendumusega tööd ning abistasid neid, kes seda kõige rohkem vajasid. Ministeeriumi tunnustuse pälvib kokku 31 aktiivset vanemaealist. Sel aastal otsustati COVID-19 haigestumiste arvu tõusu tõttu iga-aastane tänuüritus ära jätta ning kõigile tunnustuse pälvinutele saadetakse tänukiri koos meenega koju posti teel. Foto: Netz/Saarte Hääl

Sotsiaalminister Tanel Kiik tänab kaasmaalasi, kes andsid kevadise eriolukorra ajal panuse COVID-19 kriisiga toimetulekuks, sõltumata sellest, kas nad tegid seda ametialaselt või vabatahtlikkuse alusel. Samuti tänatakse neid, kes on oma tegevusega kogukonnas silma paistnud.

Sotsiaalministeerium korraldab igal aastal augustis traditsioonilise sotsiaalministri vastuvõtu, et tunnustada silmapaistvaid vanemaealisi. Sel aastal otsustati COVID-19 haigestumiste arvu tõusu tõttu iga-aastane tänuüritus ära jätta ning kõigile tunnustuse pälvinutele saadetakse tänukiri koos meenega koju posti teel.

«Käesolev aasta on COVID-19 leviku tõttu muutnud meie kõigi tavapärast elukorraldust ning oleme pidanud kohandama oma harjumusi, mõtlemist ja käitumist. Ministeeriumil on hea meel tänada inimesi, kes tegid eriolukorra ajal suure pühendumusega tööd ning abistasid neid, kes seda kõige rohkem vajasid,» ütles sotsiaalminister Tanel Kiik. «Tunnustamisväärselt on kõik need inimesed oma kogukonnas silma paistnud, teisi toetanud ja abistanud ning inspireerinud ka teisi kogukonnaliikmeid.»

Tunnustuse pälvivad tervise- ja sotsiaalvaldkonna töötajad, kelle hulgas on nii koduhooldustöötajaid, tegevusjuhendajaid, õdesid, perearste, asenduskodude töötajaid, kohaliku omavalitsuse korrakaitsetöötaja, sotsiaaltranspordi bussijuht, aga ka mitmeid vabatahtlikke. 

Kutse kandidaatide esitamiseks saadeti kõigile maaomavalitsusliitudele, omavalitsusliidud ise korraldasid kandidaatide valimise. Lisaks said oma kandidaate esitada vanemaealiste poliitika komisjoni kuuluvad organisatsioonid ning Riigikogu sotsiaalkomisjon.

Tunnustuse pälvivad 31 inimest

Tallinn ja Harjumaa: Kersti Andreson, Jekaterina Studzinskaja, Tatjana Junkevich, Jevgenia Hmelnitskaja, Ants Laasfeld, Ljudmila Šeherina, Lea Aitsar, Sirje Roop, Malle Lambasaar, Liia Kuusik, Anne Dorbek

Ida-Virumaa: Svetlana Moissejeva, Tatjana Vassiljeva

Jõgevamaa: Ille Laumets, Helgi Kiik

Lääne-Virumaa: Mare Oja, Margit Tiidemaa, Riho Kutsar

Pärnumaa: Rein Tammai, Evi Rubin

Raplamaa: Valeri Tõrik

Saaremaa: Juhan Nemvalts, Epp Petrov, Hasso Uuetoa, Aili Õige 

Tartumaa: Tiiu Kaasik

Viljandimaa: Silvi Reimann, Urve Kimmel

Võrumaa: Evi Tarro, Lea Jõevere, Hille Järvekald

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles