VIDEO ⟩ Karl-Erik Taukar: on esmakordne, et klassikaline esinemine kui selline on olnud keelatud

PM Tervis
Copy
Foto: Pilt videost

Eile tegi Karl-Erik Taukar koos bändiga Tehnopoli teaduspargis virtuaalkontserdi. Kaameramehele ja reporterile tervituseks õhus viie visanud Taukar tunnistas intervjuus Elu24le, et koroonakriis on tema elu mõjutanud samamoodi nagu kõigi teiste oma.

«Elu on mõnevõrra muutunud. Vahepeal suvel oli juba peaaegu naasnud normaalsusesse. Ma üldiselt ei arva, et ma kuidagi eriline olen. Pigem mõjutab see minu elu samamoodi nagu kõigi teiste oma,» ütles Taukar.

Eilne virtuaalkontsert oli asendus päris publikuga toimuma pidanud üritusele. «Et selline asi saaks toimuda, on vaja suhteliselt kiiresti reageerivat ürituse korraldajat. Pigem on praktika see, et tundlikul ajal lükatakse üritused edasi kui tehakse produktsioon veel suuremaks, et edastada läbi striimi rahvale,» ütleb Taukar, kelle sõnul sõltub edukas virtuaalkontsert suuresti ürituse korraldajast. «Bändi jaoks on ikkagi alati oluline see, et kuigi meil pole lava ees ühtegi inimest, siis keegi meid kusagil vaatab. See tunne on ikkagi palju parem kui üldse mitte mängida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles