Apteegist otsitakse enim abi akne raviks ja immuunsuse toetamiseks

PM Tervis
Copy
Apotheka Beauty iluprotseduurid
Apotheka Beauty iluprotseduurid Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Apotheka Beauty statistika kohaselt otsitakse sügise hakul aktiivselt lahendusi akneprobleemidele ning enim ostetakse C-vitamiini sisaldavaid preparaate.

Proviisor Olga Kruglova sõnul on septembrikuu levinumaks probleemiks akne, millele otsivad lahendusi eelkõige noored inimesed, kuid mitte ainult. «Kooliaasta alguses on selgelt märgata trendi, kus spetsialistide poole pöördutakse just akneprobleemidega. Akne on rasunäärmete põletikuline haigus, mida tekitavad mitmed asjaolud. Näiteks rasuerituse ja rasunäärmete sarvestumise häired, hormonaalsed nihked ja bakterid ning oma roll on ka pärilikkusel,» sõnas proviisor Olga Kruglova.

Akne testimiseks ja näonaha analüüsimiseks pakub Apotheka Beauty personaalset näonaha analüütikat. Apotheka Beautys kasutatav diagnoosimise mikroskoop võimaldab mõõta naha niiskust, elastsust, rasuproduktsiooni, hüperpigmentatsiooni, poore, aknet ning naha tundlikkust. Vastavalt näonaha diagnostika tulemustele soovitavad spetsialistid koduseks hoolduseks mõeldud tooteid.

Aknetoodetest ostetakse enim näopesugeele, niisutavaid kreeme ning lokaalseks kasutamiseks vistrikugeele ja -pulkasid. Need kolm toodet on näonaha hoolduse aluseks.

Samuti on septembrikuu müügitopis ülekaalukalt C-vitamiin. «Võime julgelt öelda, et C-vitamiin on oma populaarsuselt uus D-vitamiin. See on ka loogiline, sest inimesed hoolivad järjest enam oma immuunsusest ja soovivad seda vitamiinidega turgutada. C-vitamiin on tuntuim preparaat, mida immuunsuse tugevdamiseks ostetakse,» tõdes proviisor Kruglova.

Proviisor lisas, et C-vitamiin on oluline ka naha immuunsuse tugevdamiseks. «C-vitamiini puuduse korral läheb see kõigepealt organismi funktsioneerimiseks olulistesse elunditesse ja kõige viimasena alles nahka. Just seepärast on C-vitamiin väga oluline komponent ka kosmeetikas.»

Apotheka Beauty on unikaalne ilukeskus, mille sortiment on valitud väga hoolikalt apteekrite nõuannete järgi. Apotheka Beautys on esindatud lai tervisetoodete ja apteegikosmeetika sortiment. Seal on saadaval ka turvaline dekoratiivkosmeetika, näiteks mineraal- ja medical make up ning amoniaagi-, resortsinooli ja parafenüleendiamiinivabad juuksevärvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles