Ebaviisakate e-kirjade saamine ametipostil võib inimesest kehvema töötaja teha

PM Tervis
Copy
Ebaviisakatel e-kirjadel võib olla negatiivne mõju tööülesannetele, produktiivsusele ning isegi olla seotud öise unetusega, mis tekitab omakorda järgmisel hommikul negatiivseid emotsioone.
Ebaviisakatel e-kirjadel võib olla negatiivne mõju tööülesannetele, produktiivsusele ning isegi olla seotud öise unetusega, mis tekitab omakorda järgmisel hommikul negatiivseid emotsioone. Foto: Shutterstock

Pandeemia ajal töötab üha rohkem inimesi kodust ning saadetavate e-kirjade hulk on oluliselt tõusnud. Kuigi elektrooniline suhtlemine on tõhus, on see kauge, teistest lahusolev ning võib sageli ebaviisakas olla.

Illinois Chicago teadlase juhitud kaks uuringut näitavad, et ebaviisakate töömeilidega tegelemine võib tekitada hiilivat stressi ning mõjutada töötaja heaolu ja pereelu.

Teadusajakirjas Journal of Occupational Health Psychology avaldatud uuring viitab, et ebaviisakatel e-kirjadel võib olla negatiivne mõju tööülesannetele, produktiivsusele ning isegi olla seotud öise unetusega, mis tekitab omakorda järgmisel hommikul negatiivseid emotsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles