Mitu kuud koroonasümptomite all kannatanud pereema räägib enda loo

PM Tervis
Copy
Enne kevadist haigestumist sagedasti jooksuvõistlustel ja ka maratonidel osalenud naisel on siiamaani hingamisraskused, valu rindkeres, köha ja krooniline väsimus.
Enne kevadist haigestumist sagedasti jooksuvõistlustel ja ka maratonidel osalenud naisel on siiamaani hingamisraskused, valu rindkeres, köha ja krooniline väsimus. Foto: Shutterstock

Naine, keda vaevavad aprillist saadik koroonasümptomitele sarnanevad tervisehädad, rääkis enda murest veebiportaali MSN vahendusel.

Inglismaal Nottinghamshire’is elav 42-aastane Kirstie kutsus aprilli alguses kiirabi, kuna tal oli suuri raskusi hingamise ja püsti püsimisega. Kuna tal ei olnud palavikku ning vere hapnikusisalduse näit oli normis, siis ei peetud koroonatesti tegemist vajalikuks.

Tervisehädad aga jätkusid ning juunikuus, kui naise enesetunne oli muutunud väga halvaks, tehti talle olukorda selguse saamiseks uuesti koroonatest, mis osutus negatiivseks. Kui Kirstie poeg puutus augustis kokku koroonahaigega, tehti naisele taas koroonatest, mis andis seegi kord negatiivse tulemuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles