AITA AIDATA ⟩ Tänasest algab hinnaliste teatripiletite veebioksjon vähihaigete toetuseks

PM Tervis
Copy
Foto: Shutterstock

Uue teatrihooaja alguse puhul korraldavad Tallinna Linnateater ja Vähiravifond Kingitud Elu tuleval nädalal heategevusliku piletioksjoni. Alates esmaspäevast lähevad vähihaigete toetuseks müüki piletikomplektid Tallinna Linnateatri 56. hooaja sügistalvistele esietendustele.

«Vähiravifond Kingitud Elu on näidanud üles imekspandavat pühendumust ja järjepidevust. Nagu on öelnud Merle Karusoo, see on kõige ilusam fond ja ta on aidanud nii paljusid. Kui saame omakorda natukenegi neile kaasa aidata, on hästi. Kuna eelmisel aastal oksjon õnnestus, otsustasime seda korrata,» rääkis Tallinna Linnateatri direktor Raivo Põldmaa.

«Oleme väga rõõmsad selle väikest viisi juba traditsiooniks kujuneva koostöö üle Tallinna Linnateatriga. Eelmise aasta oksjonitel oli huvi teatripiletite vastu suur ning vähihaigete toetuseks kogunes ligi 1200 eurot. Täname teatrirahvast ja teatripublikut panuse eest meie ühisesse elu kinkimise missiooni,» sõnas Vähiravifondi Kingitud Elu juhataja Toivo Tänavsuu.

12.-16. oktoobril läheb Vähiravifondi Kingitud Elu Facebooki lehel oksjonile iga päev ühe uuslavastuse piletikomplekt kahele. Kõik, välja arvatud «Vanja» piletikomplekt, sisaldavad pääsmeid esietendustele. «Vanja» pileteid saab kasutada endale sobival etendusel. 

Oksjonid algavad iga päev kell 12 ja võitjad selguvad sama päeva õhtul kell 20.00. Oksjonikeskkond asub SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles