Apotheka omatoodete sarja lisandusid uued tooted

Apotheka
Copy
Foto: Apotheka

Apotheka omatoodete sarja on lisandunud mitmeid uusi tooteid.  Immuunsüsteemi turgutamiseks lisandusid omatoodete sarja kuumad joogid kahes versioonis, leedrimarja ja taruvaiguga. Kähedale kurgule pakuvad leevendust uued Islandi sambliku kurgupastillid. Täide tõrjeks on müügile jõudnud vahvad täimütsid eeterlike õlidega. Lisaks on hea meel teatada, et Apotheka omasarja lisandusid väga aktuaalseks muutunud antiseptilised kätegeelid.

Külmemate ilmade saabumisel on heaks abimeheks mugavatesse pulberpakikestesse pakendatud Apotheka kuumad joogid. Ühes karbis on 20 pulberpakikest, mida on mugav võtta kaasa tööle ja väljasõitudele. Miks mitte võtta pulberpakikesed koos termosega kaasa matkarajale ning nautida soojendavat ja turgutavat jooki hiljem looduses.

Leedrimarja maitseline kuum jook tsingi ja C-vitamiiniga aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Tee on mõnusalt marjane ja kergelt hapuka alatooniga. Teine kuum jook sisaldab taruvaiku, pajukoore ja kibuvitsa ekstrakte, tsinki ning manuka mett. Värvuselt rõõmus kollane, maitselt domineerib mee maitse. Väga hästi sobiks tassi lõigata veel värske sidruniviil. Ideaalne jook, kui jõuad koju ning kahtlustad haigusevimma.

Paju valuvaigistav toime on olnud teada paljude maade rahvameditsiinis, näiteks palaviku-, reuma- ja valuvastase vahendina. Põletikuvastast toimet seostatakse pajukoore ekstraktis leiduvate salitsülaatidega. Taruvaigu ekstrakt aitab piirata haigustekitajate levikut, tal on nii antibakteriaalne, viirusevastane kui seenhaiguste vastane toime ning taruvaiku kasutatakse tihti hingamisteede haiguste ja neelupõletiku korral.

Kibuvitsa ekstrakt toetab organismi kaitsevõimet ja immuunsüsteemi, sisaldades rikkalikult antioksüdante, C-vitamiini ja polüfenoole. Manuka mesi on erilisem teistest sortidest, sest sellel on palju suurem antibakteriaalne toime. Manuka mesi sisaldab lisaks keemilist komponenti, metüülglüoksaali, mis muudabki mee eriliseks, andes meele tugevama antibakteriaalse efekti.

Islandi sambliku kurgupastillid on meeldivalt marjase maitsega ning sulavad suus. Köhaärrituse puhul võtta 1-2 pastilli ning väga oluline on meeles pidada, et need pole mõeldud närimiseks. Islandi käokõrvast pärinevad looduslikud limaained loovad kaitsva kihi suuõõne ja kurgu limaskesta pinnale. Pastillid sobivad ka suukuivuse puhul ja profülaktikaks ning sobivad kasutamiseks alates 4. eluaastast.

Vahvaks tooteks on Apotheka täimütsid. Tegemist on eeterlikele õlide toimel põhineva peatäide tõrjeviisiga. Teepuu, eukalüpti, aloe vera ja lavendli eeterlikel õlid põhjustvad täide surma lämbumise teel. Ühes karbis on kaks mütsi (teine müts on mõeldud kasutamiseks 2. nädala pärast). Mütsid on niisked ning neil on tuntav eeterlike õlide lõhn ning venib hästi, mistõttu mahutab ära ka pikema patsi. Kindlasti tuleb pärast mütsi kasutamist kaasas oleva täikammi abil kammida läbi kogu juuksed, et eemaldada surnud täid ning allesjäänud munad! Mütsi tuleb peas hoida kokku 45 minutit.

Apotheka omatoodete sarjas kõige uuemateks toodeteks on käesoleval nädalal saabunud antiseptiline kätegeel 100 ml pudelis ning 500 ml pumbaga pudelis. Mõlemad sisaldavad nahakaitse komponente. Laia bakteritsiidse toimega antiseptiline kätegeel sisaldab ka nahakaitse komponentidega. Piisab 3-st milliliitrist ning väga oluline on hõõruda geeli käte vahel kuni kuivamiseni.

Copy
Tagasi üles