Lääne-Tallinna keskhaigla uueks juhiks valiti Arkadi Popov

PM Tervis
Copy
Arkadi Popov
Arkadi Popov Foto: Tairo Lutter

Lääne-Tallinna keskhaigla juhatuse uueks esimeheks valiti Arkadi Popov alates 5. detsembrist.

Lääne-Tallinna keskhaigla juhatus jätkab senise kolmeliikmelise asemel neljaliikmelisena, ravijuhiks ja neljanda liikmena alustab 5. detsembrist tööd Imbi Moks.

Lääne-Tallinna keskhaigla nõukogu esinaise Merike Martinsoni sõnul oli valikukomisjoni otsus üksmeelne. «Nõukogu otsustas valida haigla juhatusse kaks uut liiget, sest Lääne-Tallinna keskhaigla näol on tegemist pealinna ühe suurima ja mitmeprofiilse keskhaiglaga. Ühtlasi on meil ees ootamas mahukas töö Tallinna haigla realiseerimisel, mis eeldab väga suurt töömahtu ning  seepärast nõukogu otsustas juhatuse esimehe kõrvale valida ka juhatuse liikmena ravijuht,» selgitas Martinson.

Lääne-Tallinna keskhaigla juhatuse esimehe kohale laekus kokku kuus avaldust, kõik kandidaadid kutsuti ka vestlusvooru.

Lääne-Tallinna keskhaigla kuulutas septembris välja avaliku konkursi juhatuse esimehe kohale seoses praeguse juhatuse esimehe ametiaja lõppemisega tänavu detsembri alguses.

Konkursid viis läbi Lääne-Tallinna keskhaigla ja valikukomisjoniks oli haigla nõukogu liikmed ning juhi konkursi läbiviimisele oli kaasatud väliseksperdina Fontes PMP OÜ partner ja juhtivkonsultant Kaire Laas ning Lääne-Tallinna keskhaigla kliinikute esindajana kirurgiakliiniku juht dr Andres Kork.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles