Euroopas ületas koroonasurmade arv veerand miljonit

PM Tervis
Copy
Belgia on üks enim teise koroonalaine all kannatavaid riike Euroopas. 11,5 miljoni elanikuga riigis on registreeritud 10 539 koroonasurma. Pildil kaitsevarustuses meditsiinitöötaja 22. oktoobril 2020 Liege ülikoolihaigla Covid-19 intensiivraviosakonnas.
Belgia on üks enim teise koroonalaine all kannatavaid riike Euroopas. 11,5 miljoni elanikuga riigis on registreeritud 10 539 koroonasurma. Pildil kaitsevarustuses meditsiinitöötaja 22. oktoobril 2020 Liege ülikoolihaigla Covid-19 intensiivraviosakonnas. Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Scanpix

Euroopast sai laupäeval Ladina-Ameerika järel teine ​​piirkond, kus koroonasurmade arv ületas 250 000.

Euroopa koroonasurmadest moodustavad ligi kaks kolmandikku Suurbritannias, Itaalias, Prantsusmaal, Venemaal, Belgias ja Hispaanias registreeritud juhtumid, vahendab Reuters

Enim koroonasurmasid on registreeritud Suurbritannias. Peaminister Boris Johnson ütles neljapäeval, et riik ei saa vaktsiinile lootma jääda ja peab koroonaviiruse leviku aeglustamiseks võtma kasutusele muid meetmeid. 

Viimase seitsme päeva keskmise surmajuhtumite arvu põhjal on teatanud Venemaa 250 surmajuhtumist päevas, järgnevad Suurbritannia ja Prantsusmaa – kummaski riigis on Covid-19-ga seotud surmade arv päevas umbes 143.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles