ELUMUUTEV FOTO ⟩ Bikiinipildist ehmunud naine kaotas lihtsal moel 45 kilo

PM Tervis
Copy
Lizzie pärast kaalukaotust
Lizzie pärast kaalukaotust Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Kui Lizzie Stein nägi endast puhkusepilti, millel oli bikiinides, andis see talle vajaliku motivatsiooni toitumisharjumuste muutmiseks.

Nüüd on 24-aastane värbamiskonsultant 45 kilo kergem, tunneb end hästi ja on kroonitud Ühendkuningriigi kaalulangetajate aasta naiseks.

Noore naise kaalutõus algas viimastel ülikooliaastatel. «Käisin sõpradega väljas, sõin kõiki valesid toite ja pidutsesin. Kui ma kõndisin, mu reied hõõrdusid kokku ja see oli tõesti ebameeldiv.

Asi muutus järk-järgult hullemaks, kui ma läksin pärast ülikooli kontoritööle, mis oli istuv. Mind ümbritsesid äkki koogid, küpsised ja maiustused, nii et raskus kuhjus,» räägib ta.

«Ma lõpetasin jõusaalis käimise ja mäletan, et istusin restoranis tooli katki ja tundsin end tõesti ebamugavalt, kuid teesklesin, et kõik on korras. Ma ei olnud aru saanud, et olen tooli jaoks liiga raske; see oli õudne ja piinlik,» tunnistab Stein.

«Kõik nägid mind paksu sõbrana, kes oli alati muretu, kuid sisimas ma ei olnud selline.»

Ta oli proovinud kehakaalu langetamiseks kasutada personaaltreenerit, kuid jätkas oma sõpradega joomist, nii et kaal ei püsinud soovitud kursil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles