L, 6.03.2021

Neli tervisele kasulikku põhjust, miks nädalavahetusel sushit süüa

Foto on illustratiivne.

FOTO: Shutterstock

Köögiviljade ja kala erinevatel kombinatsioonidel on tervisele kasulik mõju. Kui sinna lisada veel wasabi ja ingver, siis peaks ju sushi üks eriti tervislik toit olema! Kuid mida täpselt sushi söömine organismi hüvanguks teeb?

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Sushi söömine parandab soolestiku tervist

Jaapani köök sisaldab palju erinevaid käärtatud toiduaineid, mis pakuvad kõhumikroobidele kasulikke prebiootikume ja head toitainekeskkonda. Lisaks aitavad need soolestikku kahjulikest ainetest puhastada.

Sushi söömine tugevdab immuunsüsteemi

Uuringud on näidanud, et wasabil, mida sushis kasutatakse, on märkimisväärne mõju immuunsuse tugevdamisel. Wasabil on mitmeid erinevaid antibakteriaalseid omadusi, kirjutab Health.com.