89 kilogrammi kaotanud naine sai kaalulangetamisel eeskuju barbilt

Getter Adeele Tamm
Copy
Pildil 89 kilogrammi kaotanud Kayla Lavende
Pildil 89 kilogrammi kaotanud Kayla Lavende Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui rõivadisainer Kayla Lavende pidi lennukiga reisimisel endale kaks istekohta ostma, otsustas naine, et nüüd tuleb hakata kaalu langetama, kirjutab Metro

Sellest sai elumuutev pöördepunkt 36-aastasele, tol ajal Sydneys elava naise jaoks. Kayla muutis oma toitumisharjumusi. Ta vahetas välja kaloririkka söögi ja asendas selle toiteväärtuslikuma vastu. Lisaks hakkas naine ka palju trenni tegema ning 2018.aastal käis ta maovähendusoperatsioonil. 

Kayla võttis alla ligi 89 kilogrammi. Kui enne kandis ta suurust XXXL, siis nüüd on see asendunud S'ga. Naise sõnul ei tahtnud ta peale kaalu langust välja näha nagu nukk, kuid pigem soovis ta barbi erakordet stiili ja enesekindlust. Kayla kirjutab oma Instagrami postituses, et ta on olnud terve elu ülekaaluline. Nüüdsest jagab ta nippe ja soovitusi teistele, kes soovivad kaalu langetada. 

«Ükski dieet ei ole minu peal kunagi toiminud. Terve oma lapsepõlve unistasin ma alati sellest, et saaksin kanda sama ägedaid riideid nagu barbi, kuid üheksakümnendatel ei olnud nii suuri lasteriideid barbi kollektsioonis,» ütles Kayla. 

Naise sõnul viis see teda hoopiski riiete disainimise juurde ning tegu on nüüdseks ka tema elukutsega. Alates sellest päevast, kui Kayla tegi läbi maovähendusoperatsiooni, lubas ta endale, et ta ei anna kunagi alla ja töötab seni, kuni on oma eesmärgid saavutanud. 

«Vähendasin süsivesikute, suhkru ja kiirtoidu söömist ning õppisin, kuidas oma kehale tervislikul viisil kütust anda. Lisaks armusin trenni tegemisse ning teen seda nüüd seitse korda nädalas. Lõpuks elan ma oma elu ilma piiranguteta. Muutuste nägemine sunnib mind jätkama ja muutused teevad mind peatamatuks.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles