«Karta on, et maailm ei saagi enam endiseks...» (4)

Heidi Ruul
, Reporter
Copy
«Võib-olla olen veidi erinev peavoolust ja vaba kollektiivsest käitumisest. Ja ikka püüd kujutada ennast patsiendi rollis, see aitab väga palju patsiendi ja arsti hea suhte kujunemisele kaasa,» usub Tõstamaa perearst Madis Veskimägi.
«Võib-olla olen veidi erinev peavoolust ja vaba kollektiivsest käitumisest. Ja ikka püüd kujutada ennast patsiendi rollis, see aitab väga palju patsiendi ja arsti hea suhte kujunemisele kaasa,» usub Tõstamaa perearst Madis Veskimägi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tõstamaa perearst Madis Veskimägi otsustas arsti elukutse kasuks paljuski inspireerituna kirjanduse mõjutustest ning vanemate meeldejäävatest sõnadest selle kohta, kui üllas ja tänuväärne on arstiamet. «Olles seda tööd teinud tubli 25 aastat ja tundes tahet jätkata, on vist kutsevalikuga hästi läinud,» usub Veskimägi.

Arsti sõnul on ta karjääri jooksul osalenud umbes 100 000 haigusjuhu lahendamisel. «Mul on olnud «tilluke roll paljude inimeste isiklikus seebiooperis nimega elu» – nii on ühes oma raamatus öelnud üks inglise perearst. Olen näinud kohutavaid õnnetusi ja kannatusi ning minu käte vahel on kahjuks nii mõnigi elu ka kustunud,» tõdeb ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles